Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Manavgat Yangın Son Dakika, Em7ejkggcil2wm : Son dakika toplantısı sona erdi.

Manavgat Yangın Son Dakika, Em7ejkggcil2wm : Son dakika toplantısı sona erdi.. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı.

Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı.

Son Dakika Haberi Antalya Manavgat Ta Orman Yangini Son Dakika Haberleri
Son Dakika Haberi Antalya Manavgat Ta Orman Yangini Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü.

Manavgat son dakika haber, манавгат. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen.

Rb4xkmqlr0g2em
Rb4xkmqlr0g2em from i4.hurimg.com
Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Son dakika toplantısı sona erdi. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme:

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Vrh5rxnab5oxjm
Vrh5rxnab5oxjm from mo.ciner.com.tr
Antalya son dakika haberleri : Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat son dakika haber, манавгат. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı.

Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. Son dakika toplantısı sona erdi. En son manavgat haberleri anında burada. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. İki katlı ev küle döndü. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni.